Wij zijn Administratie en Advieskantoor Rivierenland

Aangenaam!

Leer ons kennen en ontdek hoe we met onze kennis en kunde je organisatie vooruit kunnen helpen.

Je écht verder helpen

Door inzicht in wat er toe doet

AAK Rivierenland is er voor iedereen. Van starters tot MKB’ers, al meer dan 13 jaar lang helpen we ondernemingen vooruit. Dit doen we met een uitgebreid dienstenpakket, waarmee we tijdrovende financiële en administratieve taken uit handen nemen van onze klanten.

Ons team bestaat uit een variatie van toegewijde medewerkers, die altijd klaar staan om je te voorzien van advies, wanneer je dit ook nodig hebt. Zo kun je je persoonlijke adviseur altijd bereiken, ook buiten kantoortijden. Heb je dus een dringende vraag? Bij ons kun je terecht wanneer het jou uitkomt.

Voor optimale borging van kwaliteit zijn we aangesloten bij de NOAB en Fiscount. Kunnen we je niet direct helpen? Dan beschikken we met Fiscount over deskundige fiscalisten, pensioendeskundigen en juristen, die onze kennis optimaal aanvullen. Op deze manier kunnen we je altijd van een gepast antwoord voorzien.

Wie zijn wij

We zijn een boekhoudkantoor voor ondernemers. We werken voor klanten door heel Nederland, van kleine tot middelgrote ondernemingen, mét of zonder personeel. Dat doen we met een team van gedreven specialisten die iedere dag net die stap extra zetten.

Wanneer je je aansluit bij ons kantoor, helpen we je graag met het in orde maken of verbeteren van je administratie. Tijdrovende klussen, zoals het bijhouden van je boekhouding of het verwerken van salarisadministratie, nemen we graag uit handen. Op deze manier kun je je concentreren op wat er echt toe doet: het ondernemen.

We zijn vooruitstrevend

Bij ons wordt de meest geavanceerde software ingezet, waarmee we volledig digitaal kunnen werken. Dit stelt ons in staat om je te voorzien van actuele cijfers en gedegen advies.

We zijn ondernemend

We begrijpen de uitdagingen die ondernemers tegenkomen, omdat we zelf ook ondernemers zijn. Daarom zijn we graag betrokken bij belangrijke beslissingen die ondernemers moeten maken.

We zijn eerlijk

Als klant heb je recht op het allerbeste advies. Onze adviseurs zullen altijd aanbevelen wat het meest gunstig is voor je bedrijf. Dat mag je verwachten van een betrouwbare partner.

We zijn transparant

We houden niet zo van verrassingen en daarom zorgen we voor duidelijke communicatie. Zo werken we met een vast tarief en weet je altijd wat je van ons kunt verwachten.

Het team

Échte aanpakkers

Hendrina van de Pol-Spanjer Administratieve Duizendpoot
Rutger van Zetten Jaarrekening Specialist
Arend-Willem van de Pol Adviseur
Monika de Kruiff-Kovács Boekhouder
Leanne Willemsen-Davelaar Salaris Specialist